×

Κτήματα γάμου στις Αχαρνές

Αναζήτησε το ιδανικό από τα κτήματα γάμου στις Αχαρνές και άλλους εξωτερικούς χώρους δεξιώσεων όπως, Ξενοδοχεία, Πολυχώρους Εκδηλώσεων και Beach Bar για την δεξίωση του γάμου σου ή οποιαδήποτε άλλη εκδήλωση.Χρησιμοποίησε το εργαλείο • Διαθεσιμότητα Χώρων • και μάθε εύκολα, ποια κτήματα γάμου - εξωτερικοί χώροι είναι διαθέσιμοι την ημερομηνία που σε ενδιαφέρει μέσα από την δική σου σελίδα επικοινωνίας στο Ktimata.gr
View Hall ktima gamou athina

Αχαρναί

Ανατολική Αττική

Έχοντας στο ενεργητικό μας επιτυχημένες δεξιώσεις, μπορούμε να εγγυηθούμε στο πελάτη την εξασφάλιση μιας άρτια οργανωμένης και αξέχαστης βραδιάς. Το ViewHall προσφέρει τις υψηλές υπηρεσίες του και εκτός του χώρου μας, διοργανώνοντας με ιδιαίτερη επιτυχία κάθε είδους γκαλά, πάρτι και ρεβεγιόν σε χώρους δικής σας επιλογής.


Mikro Ktima By Peloponnisos ktima gamou athina

Αχαρναί

Ανατολική Αττική

Η ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ...Για μια επιτυχημένη γαμήλια γιορτή... Ανηφορίζοντας προς την Πάρνηθα – τον ομορφότερο πνεύμονα πρασίνου της Αθήνας – θα συναντήσετε την «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ». Ένα συγκρότημα που αποτελείται από 2 αίθουσες δεξιώσεων, ένα μικρό κτήμα και την από το 1970 οικογενειακή ταβέρνα.


Ktima Orino ktima gamou athina

Αχαρναί

Ανατολική Αττική

Ο όμιλος διαθέτει το Κτήμα Ορεινό, έναν κατάφυτο παράδεισο στους πρόποδες της Πάρνηθας, που μπορεί να φιλοξενήσει στον εξωτερικό χώρο εκδηλώσεις 400 καλεσμένων σε Buffet και 800 καλεσμένων σε Coctail. Στον εξωτερικό χώρο υπάρχει αίθουσα με ηλεκτρικές συρόμενες οροφές, πτυσσόμενους υαλοπίνακες, πισίνα καθώς και αδειοδοτημένο εκκλησάκι από τη Μητρόπολη του Αγίου Σπυρίδωνα για την τέλεση μυστηρίων.


Ktima Amare ktima gamou athina

Αχαρναί

Ανατολική Αττική

Το κτήμα Αμάρε, στους πρόποδες της Πάρνηθας, είναι το στολίδι του ομίλου Επιχειρήσεων Γεωργίου Καβαλλάρη. Το Design της πισίνας περιμετρικά και ο χώρος της πίστας στη μέση, σας περιμένει να φιλοξενήσει την Εκδήλωση Γάμου ή Βάπτισης. Μπορείτε να πραγματοποιήσετε τη Δεξίωση στο Κτήμα είτε στην Αίθουσα. Η αίθουσα είναι στην διάθεσή σας όλες τις ημέρες του χρόνου για να καλύψει όλες σας τις επιθυμίες.


Επιπλέον εξωτερικοί χώροι εκδηλώσεων


*Οι παρακάτω χώροι δεν έχουν την δυνατότητα απάντησης σε αιτήσεις διαθεσιμότητας μέσω του εργαλέιου • Βρες Διαθεσιμότητα • .Μπορείτε όμως με ένα κλικ, να δείτε τα στοιχεία επικοινωνίας των χώρων αυτών για μια πιθανή επικοινωνία μαζί τους.
Αχαρναί

Βόρεια Αττική


Αχαρναί

Ανατολική Αττική


Αχαρναί

Ανατολική Αττική


Αχαρναί

Ανατολική Αττική


Αχαρναί

Ανατολική Αττική


Αχαρναί

Ανατολική Αττική


Αχαρναί

Ανατολική Αττική