×

Κτήματα γάμου στο Μαρκόπουλο

Αναζήτησε το ιδανικό από τα κτήματα γάμου στο Μαρκόπουλο και άλλους εξωτερικούς χώρους δεξιώσεων όπως, Ξενοδοχεία, Πολυχώρους Εκδηλώσεων και Beach Bar για την δεξίωση του γάμου σου ή οποιαδήποτε άλλη εκδήλωση.Χρησιμοποίησε το εργαλείο • Διαθεσιμότητα Χώρων • και μάθε εύκολα, ποια κτήματα γάμου - εξωτερικοί χώροι είναι διαθέσιμοι την ημερομηνία που σε ενδιαφέρει μέσα από την δική σου σελίδα επικοινωνίας στο Ktimata.gr
Poluxoros Oneiron ktima gamou athina

Μαρκόπουλο

Ανατολική Αττική

Ο «ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΟΝΕΙΡΩΝ» αποτελείται από δύο κτίρια που αντιπροσωπεύουν τη σύγχρονη ερμηνεία του minimal design & του παραδοσιακού ασιατικού στυλ, με εσωτερική διακόσμηση από μοναδικά συλλεκτικά κομμάτια.


Ktima Kallisti ktima gamou athina

Μαρκόπουλο

Ανατολική Αττική

Το Κτήμα Καλλίστη είναι o ιδανικός χώρος εκδηλώσεων για να πραγματοποιήσετε τον Γάμο σας ή την Βάπτιση του παιδιού σας στο Εκκλησάκι του χώρου μας, την Εταιρική σας Εκδήλωση, το Προσωπικό σας Party, Χριστουγεννιάτικο ή Πρωτοχρονιάτικο δείπνο, Cocktails Parties κ.α.).


Oinopoieio Papagiannakos ktima gamou athina

Μαρκόπουλο

Ανατολική Αττική

Το Οινοποιείο Παπαγιαννάκου ιδρύθηκε το 1919 και βρίσκεται μόλις 30 χιλιόμετρα από το κέντρο της Αθήνας, στην περιοχή της Αττικής. Το οινοποιείο είναι το πρώτο βιοκλιματικό και επισκέψιμο οινοποιείο στην Ελλάδα με ειδικό σχεδιασμό και κατασκευή το οποίο σηματοδοτεί μια καινούρια εποχή.


Επιπλέον εξωτερικοί χώροι εκδηλώσεων


*Οι παρακάτω χώροι δεν έχουν την δυνατότητα απάντησης σε αιτήσεις διαθεσιμότητας μέσω του εργαλέιου • Βρες Διαθεσιμότητα • .Μπορείτε όμως με ένα κλικ, να δείτε τα στοιχεία επικοινωνίας των χώρων αυτών για μια πιθανή επικοινωνία μαζί τους.
Μαρκόπουλο

Ανατολική Αττική


Μαρκόπουλο

Ανατολική Αττική


Μαρκόπουλο

Ανατολική Αττική


Μαρκόπουλο

Ανατολική Αττική