×

Κτήματα γάμου στην Παιανία

Αναζήτησε το ιδανικό από τα κτήματα γάμου στην Παιανία και άλλους εξωτερικούς χώρους δεξιώσεων όπως, Ξενοδοχεία, Πολυχώρους Εκδηλώσεων και Beach Bar για την δεξίωση του γάμου σου ή οποιαδήποτε άλλη εκδήλωση.Χρησιμοποίησε το εργαλείο • Διαθεσιμότητα Χώρων • και μάθε εύκολα, ποια κτήματα γάμου - εξωτερικοί χώροι είναι διαθέσιμοι την ημερομηνία που σε ενδιαφέρει μέσα από την δική σου σελίδα επικοινωνίας στο Ktimata.gr
Ktima Apollonia ktima gamou athina

Παιανία

Ανατολική Αττική

Το Κτήμα Απολλώνια έχει 3 χώρους: Αμαρυλλίς, Δανάη & Ηλέκτρα όπως επίσης και μια αίθουσα εκδηλώσεων. Κάθε χώρος έχει το δικό του εκκλησάκι για την τέλεση των «μυστηρίων».


Polichoros Eupolis ktima gamou athina

Παιανία

Ανατολική Αττική

Ένας Πολυχώρος με ιδιαίτερη αισθητική εμπνευσμένος από την εποχή των Ενετών βρίσκετε στην Παιανία. Ο Πολυχώρος Εύπολις δημιουργήθηκε από ανθρώπους με μεράκι και υψηλές προδιαγραφές για να καλύψει το γάμο ή τη βάπτιση του μωρού σας.


Ktima Anthemis ktima gamou athina

Παιανία

Ανατολική Αττική

Το κατάλληλο μέρος για την πιο όμορφη μέρα της ζωής σας! Στο Κτήμα Άνθεμης οι γάμοι μπορούν να φιλοξενηθούν στον ανοιχτό χώρο, μέσα στο καταπράσινο περιβάλλον του και δίπλα στα σιντριβάνια. Στον ανοιχτό χώρο μπορούν να γίνουν δεξιώσεις μέχρι και 600 ατόμων σε καθιστό γεύμα. Το μυστήριο μπορεί να τελεστεί στο παρακείμενο (εντός του Κτήματος) γραφικό εκκλησάκι του Αγίου Νεκτάριου.


Επιπλέον εξωτερικοί χώροι εκδηλώσεων


*Οι παρακάτω χώροι δεν έχουν την δυνατότητα απάντησης σε αιτήσεις διαθεσιμότητας μέσω του εργαλέιου • Βρες Διαθεσιμότητα • .Μπορείτε όμως με ένα κλικ, να δείτε τα στοιχεία επικοινωνίας των χώρων αυτών για μια πιθανή επικοινωνία μαζί τους.
Παιανία

Ανατολική Αττική


Παιανία

Ανατολική Αττική


Παιανία

Ανατολική Αττική


Παιανία

Ανατολική Αττική


Παιανία

Ανατολική Αττική