×

Κτήματα γάμου στη Βόρεια Αττική

Αναζήτησε το ιδανικό από τα κτήματα γάμου στη Βόρεια Αττική και άλλους εξωτερικούς χώρους δεξιώσεων όπως, Ξενοδοχεία, Πολυχώρους Εκδηλώσεων και Beach Bar για την δεξίωση του γάμου σου ή οποιαδήποτε άλλη εκδήλωση.Χρησιμοποίησε το εργαλείο • Διαθεσιμότητα Χώρων • και μάθε εύκολα, ποια κτήματα γάμου - εξωτερικοί χώροι είναι διαθέσιμοι την ημερομηνία που σε ενδιαφέρει μέσα από την δική σου σελίδα επικοινωνίας στο Ktimata.gr
Venus Epavlis ktima gamou athina

Αφίδνες

Βόρεια Αττική

Είναι στη διάθεσή σας! Διαθέσιμη ημερομηνία 30 Σεπτεμβρίου 2023 λόγω ακύρωσης.Τα κτήματα γάμου & δεξιώσεων με εκκλησία Venus Epavlis λειτουργούν εδώ και πολλά χρόνια σε μία δεντρόφυτη έκταση με κτίσματα άψογης αρχιτεκτονικής που συμπληρώνουν τη γιορτινή ατμόσφαιρα με λάμψη και πολυτέλεια.


Club Polydroso ktima gamou athina

Μαρούσι

Βόρεια Αττική

Για μία ονειρική δεξίωση γάμου ανακαλύψτε το Club Πολύδροσο​. Με βασική επιδίωξη τη διατήρηση και ανακατασκευή των παλιών πέτρινων κτισμάτων που δεσπόζουν στο χώρο, κράτησε την παραδοσιακή του ταυτότητα για να χρωματίσει ονειρικά την πιο σημαντική στιγμή της ζωής σας, το γάμο σας.


Ktima Diamond ktima gamou athina

Κηφισιά

Βόρεια Αττική

Το Κτήμα Diamond by Catering Delichef σας καλωσορίζει στην πανέμορφη & φωτεινή αίθουσα που διαθέτει μέσα στο καταπράσινο τοπίο στην Νέα Κηφισιά. Το Κτήμα μας διαθέτει και εξωτερικό χώρο χωρητικότητας 450 ατόμων καθιστά ή 1000 ατόμων σε όρθιο Cocktail Party, είναι η ιδανική επιλογή για τις κοινωνικές και επαγγελματικές εκδηλώσεις σας.


Halandri Club ktima gamou athina

Χαλάνδρι

Βόρεια Αττική

Ο άνετος και φιλικός χώρος του club έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει περισσότερα από 200 άτομα τον χειμώνα και 300 το καλοκαίρι. Οι οικοδεσπότες Χάρης και Μαριλένα Χασταζέρη βάζουν τη δική τους ξεχωριστή σφραγίδα στην οργάνωση και φροντίδα των καλεσμένων σας. Αφεθείτε στα έμπειρα χέρια τους και μείνετε ήσυχοι ότι κάθε πλευρά της εκδήλωσής σας θα είναι άψογη, με σημασία στην παραμικρή λεπτομέρεια.


Επιπλέον εξωτερικοί χώροι εκδηλώσεων


*Οι παρακάτω χώροι δεν έχουν την δυνατότητα απάντησης σε αιτήσεις διαθεσιμότητας μέσω του εργαλέιου • Βρες Διαθεσιμότητα • .Μπορείτε όμως με ένα κλικ, να δείτε τα στοιχεία επικοινωνίας των χώρων αυτών για μια πιθανή επικοινωνία μαζί τους.
Μεταμόρφωση

Βόρεια Αττική


Αφίδνες

Βόρεια Αττική


Κηφισιά

Βόρεια Αττική


Καπανδρίτι

Βόρεια Αττική


Αχαρναί

Βόρεια Αττική