×

Κτήματα γάμου στις Κυκλάδες

Αναζήτησε το ιδανικό από τα κτήματα γάμου στις Κυκλάδες και άλλους εξωτερικούς χώρους δεξιώσεων όπως, Ξενοδοχεία, Πολυχώρους Εκδηλώσεων και Beach Bar για την δεξίωση του γάμου σου ή οποιαδήποτε άλλη εκδήλωση.Χρησιμοποίησε το εργαλείο • Διαθεσιμότητα Χώρων • και μάθε εύκολα, ποια κτήματα γάμου - εξωτερικοί χώροι είναι διαθέσιμοι την ημερομηνία που σε ενδιαφέρει μέσα από την δική σου σελίδα επικοινωνίας στο Ktimata.gr
Privée Santorini ktima gamou Kyklades

Σαντορίνη

Κυκλάδες

Το Privee Santorini βρίσκεται στην Περίσσα, μόλις λίγα λεπτά μακριά με τα πόδια από τη μαύρη αμμώδη παραλία του Περίβολου. Πρόκειται για ένα κατάλυμα κυκλαδίτικου στυλ, το οποίο προσφέρει πισίνα, χώρο στάθμευσης, δωρεάν Wi-Fi και αίθουσα πρωινού. Αυτό το μικρό ξενοδοχείο δημιουργήθηκε με ιδιαίτερη προσοχή, σύμφωνα με την περίφημη κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική.


Επιπλέον εξωτερικοί χώροι εκδηλώσεων


*Οι παρακάτω χώροι δεν έχουν την δυνατότητα απάντησης σε αιτήσεις διαθεσιμότητας μέσω του εργαλέιου • Βρες Διαθεσιμότητα • .Μπορείτε όμως με ένα κλικ, να δείτε τα στοιχεία επικοινωνίας των χώρων αυτών για μια πιθανή επικοινωνία μαζί τους.
Άνδρος

Κυκλάδες


Κέα

Κυκλάδες


Άνδρος

Κυκλάδες